Meny
Meny

Zozan

Avdelningschef , Juridik

Zozan såg annons på intranätet och bytte tjänst

Zozan jobbar som avdelningschef för Bolagsjuridik på Afa Försäkring och uppskattar variationen hon får i sitt arbete. Hon bytte tjänst internt efter att ha sett en annons på Afa Försäkrings intranät.

Zozan jobbade förut på advokatbyrå. Hon sökte sig till Afa Försäkring då hon tilltalades av Afa Försäkrings verksamhet och bolagsstruktur. Hon såg framför sig en stimulerande arbetsmiljö och varierade arbetsuppgifter och att få träffa och jobba med människor från skilda yrkesgrupper. Första jobbet på Afa Försäkring var som bolagsjurist och nu har hon blivit avdelningschef på Bolagsjuridik. Avdelningen är en stödfunktion som stöttar Afa Försäkrings verksamhet i juridiska frågor. Det kan vara allt från frågor om tjänstepensionsregler till avtalsförhandlingar.

– Jag såg annonsen för tjänsten på vårt intranät Klara och tyckte att tjänsten lät spännande och utmanande för mig som arbetat på Bolagsjuridik i sex år. Jag sökte därför tjänsten.

Vilka är dina arbetsuppgifter som avdelningschef?
– Som avdelningschef har jag operativt ansvar för Bolagsjuridik och all den rådgivning till verksamheten som vi ger. Jag ansvarar för att säkerställa att Bolagsjuridik uppfyller avdelningens verksamhetsmål.

Vad är roligast med att arbeta på Afa Försäkring?
– Alla trevliga kollegor och vår fina företagskultur. Här jobbar vi som team oavsett vilken enhet eller avdelning vi tillhör. Jag har trivts bra här sedan dag ett och fått nya roliga och utmanande arbetsuppgifter hela tiden.