Meny
Meny

Charlotte

Gruppchef, Försäkringshantering

Charlotte sökte ny tjänst internt och blev gruppchef

Charlotte började på Afa Försäkring som förvaltningsledare 2010 och bytte tjänst efter några år till projektledare. Idag jobbar hon som gruppchef för Projekt- och initiativledning inom avdelning Process och strategisk utveckling på Afa Försäkring. Charlottes nya tjänst utlystes internt.

– När jag såg tjänsten som gruppchef så blev jag lockad att söka eftersom jag både får utvecklas som individ och fortsätta arbeta som projektledare. Jag uppskattar att Afa Försäkring satsar på att utveckla sina medarbetare och att det finns möjligheter att byta tjänster internt.

Vilka är dina arbetsuppgifter?
– Som gruppchef är min uppgift att driva arbetet så att vi når målen inom Afa Försäkring. Jag ser fram emot att tillsammans med mina medarbetare inom Projekt- och initiativledning forma gruppen och hur vi ska arbeta för att kunna leverera ökat värde till våra verksamheter och våra kunder.

Vad är roligast med att arbeta på Afa Försäkring?
– Det känns värdefullt att jobba hos en arbetsgivare som gör nytta för många människor i deras vardag. Vi har en fin företagskultur och många kompetenta kollegor. Det är ett plus att vi sitter centralt i fina fräscha lokaler med möjlighet till både träning och massage. Jag är stolt över att arbeta på Afa Försäkring som värnar om friska medarbetare och att man ska må bra på jobbet.